Het is een jongetje!

Kinderkleding in overvloed

Twee maanden geleden heeft mijn zus een baby gekregen. Het is een jongetje en ze hebben hem Bas genoemd. Hij is ontzettend schattig en een blije baby. Toen ik op kraamvisite ging moest ik natuurlijk wel een leuk cadeau kopen voor mijn zus en de baby. Op het internet ging ik op zoek naar een leuk cadeau. Er was zoveel te vinden dat ik niet wist wat ik moest kiezen. Uiteindelijk besloot ik maar op zoek te gaan naar een kledingstuk. Ik kwam op allerlei websites maar kon niet iets leuks vinden.

Z8 kinderkleding voor jongens

z8 kinderkleding Na lange tijd gezocht te hebben, kwam ik op een webshop waar ze Z8 kinderkleding voor boys verkochten. Ik was helemaal blij. Het was zulke leuke kleding. Voor elk kind wat wils. Voor stoere jongens, schattige meisjes en stoere meisjes. Het kind van mijn zus is nog erg klein, dus die heeft nog niet echt een smaak. Maar ik weet wel dat mijn zus een smaak heeft. Daarom besloot ik om een stoer rompertje te kopen. Mijn zus is zelf ook een stoere vrouw, dus ze zou me uitlachen als ik met een nette blouse aan zou komen.

Daarnaast zag ik dat Z8 kinderkleding ook ontzettend leuke kleding heeft voor oudere kinderen. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik denk als ik wel kinderen had dat ik mijn kinderen met dit merk aan zou kleden. Het voordeel is ook dat het niet erg duur is. Van mijn zus hoorde ik dat de kwaliteit ook erg goed is. Bas heeft het rompertje al erg vaak aan gehad. Hij knoeit erg vaak tijdens het eten, dus het rompertje moet regelmatig gewassen worden. Mijn zus zegt dat er niets van te zien is. De kleur blijft erg mooi en de stof blijft net zo zacht als toen het was.

Oorsprong

z8 kinderkleding Z8 kinderkleding schijnt een erg leuke oorsprong te hebben. Hier kwam ik achter toen ik me wat verder ging verdiepen in het merk. Het merk is ontstaan aan de keukentafel. Drie huisvrouwen waren voor hun kinderen kleding aan het naaien. Toen zei een van de vrouwen dat ze het wel erg leuk vond om te doen. Toen vroeg de ander waarom ze de kleding niet gingen verkopen. Twee jaar later hadden ze drie winkels en verkochten ze als de beste. In eerste instantie wilde ze zelf de kleding blijven ontwerpen en produceren. Inmiddels ontwerpen ze alleen nog maar de kleding. Het merk is namelijk zo populair dat ze het tempo niet bij kunnen houden. Ze hebben te weinig tijd om zelf de kleding te maken. Hier hebben ze inmiddels andere professionals voor ingehuurd.

Posted on